Deuren en puien

Geef uw pand extra uitstraling met onze deuren en schuifpuien, en verhoog tevens de isolatiewaarde met onze deuren. Verder bieden wij u de mogelijkheid van een klassieke deur tot een strakke moderne deur. Met de vele kleurtechnieken en extra profielen kunt u uw voordeur aanpassen aan de gevel van uw woning. En verder volledig voorzien van onderdorpels voor een goede wind- en waterdichtheid.

Tevens eigen ontwerp mogelijk!

 

Schuifpuien

Grote schuifdeuren bieden ruimte en licht in uw woning. Deze grote glasoppervlakken zorgen voor comfort en een prettige leefruimte. In het nieuwe hefschuifsysteem S 9000 van GEALAN komen deze visuele en functionele eisen tot zijn recht

Wilt u een prijsopgave?

Bel ons voor een vrijblijvend adviesgesprek!


 

Met de standaard voordeur oplossingen kunt u uw persoonlijke touch aan uw voordeur geven. Qua vorm en kleur zijn de keuzemogelijkheden onbeperkt. Ontwerp uw voordeur naar uw individuele wensen.

Wij bieden de beste isolerende voordeur. De vleugeloverdekkende voordeuren zijn er in verschillende desings en uitstraling. Het speciale deurprofiel zorgt voor een naadloze voordeur met alle vrijheid in design.


 

Architecten opgelet!

Wilt u een moderne of unieke deur? Wij leveren tevens Obuk deuren.

Voor meer informatie kijk op: www.obuk.de